Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Τσοχατζόπουλος: Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα

Για ανενδοίαστη επιχείρηση παρέμβασης κάποιων από το ΠΑΣΟΚ σε προσωπική του υπόθεση κάνει λόγο σε γραπτή του ανακοίνωση ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή... κύκλους του κόμματος που χαρακτήριζαν τον πρώην υπουργό «ντροπή» για την παράταξη.

«Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ το γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ» αναφέρει ο πρώην υπουργός, ενώ επαναλαμβάνει ότι οι ηγεσίες του κόμματος αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας τη μετάθεση ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές.

Στη δήλωση του κατηγορουμένου πρώην υπουργού αναφέρεται:

«Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν κάποιοι χτες από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και "καταδικαστική απόφαση" εις βάρος μου!

Έτσι, απλά, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές.

Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος απευθυνόμενος «στο μόνο κατ΄όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ» τονιζει ότι πρόσφερε επί 40 χρόνια στο Κίνημα και την Ελλάδα και καταλήγει:

«Επομένως, δεν παραγράφονται με "δηλώσεις" τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού».
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...