Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Π. Σκουρλέτης: "Ο ανασχηματισμός αφήνει παγερά αδιάφορο τον κόσμο"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στο περιθώριο ομιλίας του σε κομματική εκδήλωση στην Καλαμαριά τόνισε ότι: «Ο ανασχηματισμός αφήνει παγερά αδιάφορο τον κόσμο και αφορά μόνο τις ισορροπίες στο εσωτερικό της τρικομματικής κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, που συζητείται σήμερα στη Βουλή ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «η ελληνική κοινωνία βρίσκεται, για άλλη μια φορά, αντιμέτωπη με ένα πολυνομοσχέδιο το οποίο υλοποιεί αυτή τη γνωστή, εδώ και τρία χρόνια, πολιτική του Μνημονίου».

«Το πολυνομοσχέδιο αυτό περιέχει μια σειρά μέτρα τα οποία θα αποδειχθούν καταστροφικά τόσο για τον δημόσιο τομέα, μιας και αποτελούν την αρχή της υλοποίησης της δέσμευσης για 150.000 μειώσεις θέσεων εργασίας στο δημόσιο», πρόσθεσε.

Ταυτόχρονα, όπως παρατήρησε, με το ν/σχ μετονομάζεται ουσιαστικά το «χαράτσι» σε ενιαίο φόρο για τα ακίνητα, όταν ήταν ήδη γνωστό ότι αυτό θα ήταν ένας έκτακτος φόρος. Συνιστά, δηλαδή, αυτή η πρακτική άλλη μια κοροϊδία του ελληνικού λαού, ενώ οι προβλεπόμενες ρυθμίσεις οφειλών προς τις Τράπεζες και την Εφορία ουσιαστικά αφήνουν απ΄ έξω αυτούς που πραγματικά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, επεσήμανε ο κ. Σκουρλέτης.

Χαρακτήρισε επίσης «τραγική» τη στάση των υπουργών Αντ. Μανιτάκη και Α. Ρουπακιώτη, καθώς, όπως είπε, «και οι δύο προέρχονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...