Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοκρατική εκτροπή η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου εν μία νυκτί

Δείγμα «υποβάθμισης του κοινοβουλίου και δημοκρατικής εκτροπής» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι... η κυβέρνηση φέρνει το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή «εν μια νυκτί και σε ένα άρθρο».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «αντισυνταγματικές διατάξεις και διαδικασίες εξπρές» που, όπως υπογραμμίζει, αποδεικνύουν «για πολλοστή φορά» ότι η υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής «βλάπτει σοβαρά και τη δημοκρατία».

«Οι απόπειρες να περάσουν αυτή τη στιγμή νέα μέτρα περικοπής μισθών και συντάξεων δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει "κρυφή ατζέντα" την οποία έχει συμφωνήσει με την τρόικα και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με εκ νέου καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνία και την οικονομία», τονίζει.

«Πίσω από τις κακόγουστες σκηνοθετημένες φιέστες του Πρωθυπουργού και των εταίρων του και τα "λόγια του αέρα" περί δήθεν ανάπτυξης, υπάρχει η σκληρή πραγματικότητα της καθημερινής αύξησης της ανεργίας και των λουκέτων που θα επιτείνονται από τους νέους φόρους, τα χαράτσια και τις απολύσεις που αποτυπώνονται στο πολυνομοσχέδιο», προσθέτει.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...