Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Χατζησωκράτης: «Το κυβερνητικό γυαλί έχει ραγίσει, αλλά δεν πρέπει να σπάσει»

Την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τρικομματική κυβέρνηση μετά τη διαφωνία των πολιτικών αρχηγών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εξήγησε την Τρίτη... με γλαφυρό τρόπο το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη συχνότητα του BHMA FM 99,5: «Το κυβερνητικό γυαλί έχει ραγίσει. Δεν πρέπει να σπάσει. Αυτό λοιπόν που πρέπει να δούμε παραπέρα είναι πώς θα μπορέσουμε να πορευτούμε και με τη διαφορά μας. Πολλές φορές η κυβέρνηση κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει κάτι μνημονιακό, αυτό όμως τώρα δεν είναι», δήλωσε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Ο ίδιος τόνισε: «Ως ΔΗΜΑΡ θα εμμείνουμε να κατατεθεί σχέδιο νόμου από την κυβέρνηση. Οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες παρακολουθούν πολλά πράγματα και αυτή την υποχρέωση, για την απόφαση πλεύσης που υπάρχει και ορίζει ότι στις 31.12.2013 η χώρα μας πρέπει να έχει ένα νόμο που θα αντιμετωπίζει τα καινούργια προβλήματα».

Ο Δημ. Χατζησωκράτης σχολίασε και το θέμα που έχει ανακύψει με την ΕΡΤ: «Κατά την αντίληψή μας, δεν έχει τεθεί στη συζήτηση το ζήτημα της ΕΡΤ. Αυτό που έχει τεθεί είναι οι φορείς που δεν έχουν λειτουργήσει και πρέπει σε κάθε περίπτωση να πάψουν να υφίστανται και κάθε μέρα βγαίνουν καινούργιοι που είναι στη διάθεση όλων και δεν υφίστανται ούτε αυτοί και βγαίνει έτσι ένα καινούργιο πακέτο. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι προκύπτει από την επίσημη λειτουργία της κυβέρνησης πως δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο, μέχρι στιγμής πακέτο, που να λέει ποιοι οργανισμοί θα κλείσουν και οι άνθρωποι που υπηρετούν σ’ αυτές τις θέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου θα φύγουν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» είπε.

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ τόνισε επίσης για τον περίφημο στόχο των 2.000 απολύσεων ως το τέλος Ιουνίου, ότι κάτι τέτοιο «δεν πρόκειται να υπάρξει. Δεν θα ακουστεί κάτι τέτοιο. Μαζί παρακολουθούμε το κυβερνητικό έργο» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...