Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Ενός λεπτού... απάντηση Δένδια σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής


Συνοπτική ήταν η απάντηση του Νίκου Δένδια σε επερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν θέλησε ούτε καν να δευτερολογήσει
Με μια φράση που δεν απαίτησε ούτε ένα λεπτό, επέλεξε την Πέμπτη το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού για την εγκληματική δράση αλλοδαπού στα Ιωάννινα.

Είχε προηγηθεί έντονα καταγγελτικός τόνος, από τον βουλευτή, προς τον Νίκο Δένδια ότι «ενώ έσπευσε στη Μανωλάδα για να συμπαρασταθεί στους αλλοδαπούς, δεν έπραξε το ίδιο για τους Έλληνες στην ελληνοαλβανική μεθόριο που υποφέρουν από την εγκληματική δράση αλλοδαπών».

«Πρόκειται για ένα βαρύτατο έγκλημα που εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία σε λίγες ώρες και ο δράστης συνελήφθη. Δεν έχω κάτι άλλο να πω» απάντησε σε αφοπλιστικό ύφος  ο Νίκος Δένδιας για την εγκληματική δράση του συγκεκριμένου κακοποιού, εγκαινιάζοντας παράλληλα μια διαφορετική, πιο εκλεπτυσμένη τακτική ως προς την αντιμετώπιση των εντός Κοινοβουλίου προκλήσεων της Χρυσής Αυγής.

Η λακωνική αντίδραση του Νίκου Δένδια έκανε έξαλλο τον χρυσαυγίτη βουλευτή ο οποίος έφθασε στο σημείο να πει ότι ο υπουργός «ενώ δεν απαντά στη Βουλή, είναι λαλίστατος σε συγκεντρώσεις φίλων του που βρίσκονται στις μασονικές τάξεις». Πρόσθεσε δε ότι οι κακοποιοί «έχουν γραμμένο» το υπουργείο και κάνουν ότι τους «γουστάρει». Προέτρεψε επίσης την κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την τιμωρία της ρατσιστικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν οι αλλοδαποί σε βάρος των Ελλήνων.

Ο Νίκος Δένδιας επέλεξε να αγνοήσει τις ύβρεις του χρυσαυγίτη βουλευτή και δεν έκανε χρήση του δικαιώματος δευτερολογίας του.  

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...