Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Καμμένος: Σεβασμός στη σημαία δεν μπορεί να υπάρξει με το αγγλικό δίκαιο Σαμαρά και Μέρκελ

Αν το αύριο του Σαμαρά, είναι η Ευρώπη του φεντεραλισμού, εμείς επιμένουμε στο χθες, σχολιάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά από το βήμα του 9ου Συνεδρίου της ΝΔ, ότι «εμείς κρατάμε ψηλά την σημαία όταν οι άλλοι την καίνε», επικεντρώνεται το σχόλιο του Πάνου Καμμένου  για τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού.

«Η ελληνική σημαία συμβολίζει το έθνος αλλά και το κράτος που είναι εθνικά κυρίαρχο, που δεν παραδίδει για κανένα λόγο την εθνική κυριαρχία του» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Η τιμή προς τη σημαία δεν σημαίνει σχέδιο Ανάν II, η τιμή προς την σημαία σημαίνει προσήλωση στις αρχές του Βουκουρεστίου και τη μη αποδοχή παράδοσης του όρου Μακεδονία για κανένα λόγο, και εθνική πολιτική, χωρίς Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και μεταφορά στρατοπέδων λαθρομεταναστών-φτηνών εργατών που οδηγούν σε «κοσσοβοποίηση», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, υπογραμμίζοντας πως: «Σεβασμός στη σημαία δεν μπορεί να υπάρξει με το αγγλικό δίκαιο του κ. Σαμαρά και της κ. Μέρκελ».

Ο κ. Καμμένος τάχθηκε υπέρ της Ευρώπης των εθνών-κρατών «στην οποία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενέταξε την Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κατέληξε λέγοντας πως «αν το αύριο του κ. Σαμαρά, είναι η Ευρώπη του φεντεραλισμού, που καταργεί τα έθνη-κράτη, εμείς ναι, επιμένουμε στο χθες με το εθνικά κυρίαρχο κράτος και την Ευρώπη των εθνών-κρατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...