Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Χ. Λαζαρίδης: Η ΝΔ δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τους νεοναζί

Να ξεκαθαρίσει το θόρυβο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις Πολύδωρα για συνεργασία της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή επιχείρησε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και βουλευτής επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης.

"Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί. Το κόμμα τους αποκαλεί όπως είναι, όχι ως Χρυσή Αυγή", είπε στο Mega αναφορικά με τις δηλώσεις Πολύδωρα, ενώ εκτίμησε ότι ο κ. Πολύδωρας ξεκαθάρισε εκ των υστέρων ότι δεν μιλούσε για συνεργασία. Όπως είπε 'έδωσε εξηγήσεις και λύθηκε η παρεξήγηση.

"Το 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους που ανέφερε είναι τρελό. Το Χίτλερ τον ψηφίσαν 13 εκατομμύρια. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του το σκυλομετάνιωσαν" σημείωσε.

Για τις δηλώσεις Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου υπογράμμισε ότι και ο πρωθυπουργός το ίδιο πιστεύει, ενώ πρόσθεσε ότι προφανώς και ο Ευ. Βενιζέλος το ίδιο πιστεύει για τη Νέα Δημοκρατία. "Να πάψουμε να τσακωνόμαστε για τα λάθη και να τα διορθώνουμε" είπε.

Και πρόσθεσε:

“- Το μαύρο στην ΕΡΤ δεν ήταν επιλογή. Προέκυψε επειδή κατελήφθη και εξέπεμπε πειρατικό πρόγραμμα.

- Ο Σαμαράς ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση. Άλλωστε, τη συζητούσε καιρό. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ήξεραν.

- Σπάσαμε ένα ταμπού, και η κοινωνία εγκρίνει. Τρίβουν τα μάτια τους, καθώς δεν πίστευαν ότι θα το κάναμε.

- Για το παρελθόν, όλοι έχουμε τις απόψεις μας. Τα έχει πει και ο Σαμαράς. Δεν είναι όμως η ώρα να λέμε αυτά τα πράγματα. Από το ΠΑΣΟΚ έχουμε ακούσει χειρότερα στις συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων. Σε ένα Συνέδριο πάντως, δεν πας φιμωμένος.

- Στο μέλλον, το Κέντρο, η Αριστερά και η Δεξιά θα είναι άλλα πράγματα. Θα έχουν αλλάξει, όπως άλλαξαν και άλλες φορές στο παρελθόν.

- Με την ανοησία δεν μπορείς να συζητήσεις, είναι ανίκητη.

- Ο Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει στην τρόικα ότι δεν μπορούν να υπάρξουν νέα μέτρα.

- Το κόμμα βρίσκεται σε συνεχή αλλαγή. Ανοίγει τις γραμμές του, και βάζει κόσμο. Απευθυνόμαστε στους πολίτες. Με τα πρόσωπα πρέπει να είναι κανείς προσεκτικός, επειδή κουβαλούν μαζί τους φορτίο.

- Νέα Ελλάδα είναι το όραμα, όχι το όνομα. Λέει με δυο κουβέντες, όσα θέλουμε να πούμε.

- Τα τείχη είναι στην ψυχή μας. Έκαναν κακό τόσα χρόνια στην Ελλάδα”, ήταν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αποστροφές του Χρύσανθου Λαζαρίδη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...