Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Παπαδημούλης: Διαφωνώ με τον Γλέζο

Ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμένει απο εμάς μια τριμελή ηγεσία που θα αλλάζει κάθε έξι μήνες απαντά ο Παπαδημούλης στον Μανώλη Γλέζο

Τη διαφωνία του με τον Μανώλη Γλέζο εξεφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, στην ομιλία του στο συνέδριο, απαντώντας στον κ. Γλέζο και στο επιχείρημά του ότι οι συνιστώσες έδωσαν τη δυναμική στον ΣΥΡΙΖΑ και πηρε το εκλογικό αποτέλεσμα τον Ιούνιο του 2012.

Ο  κ. Παπαδημούλης παρατήρησε ότι συνιστώσες υπήρχαν τόσο 2004 όσο και το 2009, όμως δεν υπήρχαν αντίστοιχα αποτελέσματα στις εκλογές. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι το 27% είναι καρπός συλλογικής προσπάθειας δεκάδων χιλιάδων αριστερών.

Επιπροσθέτως ο κ. Παπαδημούλης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τον σεβασμό και την αγάπη του στο πρόσωπο του κ. Γλέζου, αλλά πρόσθεσε ότι δεν συμφωνεί μαζί του. «Ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμένει από εμάς μια τριμελή ηγεσία που θα αλλάζει κάθε έξι μήνες», είπε, απαντώντας στην αντίστοιχη πρόταση του κ. Γλέζου. Ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ  θέλει ενότητα και ζήτησε από όλους να σεβαστούν της αποφάσεις του συνεδρίου, οι οποίες θα προκείψουν από εκλογικές διαδικασίες.

Ζήτησε επίσης το ενιαίο κόμμα να στηριχθεί στη συνεργασία και προέτρεψε «Να είμαστε ανοιχτοί στον κόσμο και ερμητικά κλειστοί στους ιδιοτελείς που μας προσεγγίζουν».

Τέλος ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι το μήνυμα του συνεδρίου θα πρέπει να είναι: «Και έχουμε και ξέρουμε και μπορούμε να σταματήσουμε τον κατήφορο του Μνημονίου» και κατέληξε με τη φράση: «αν τολμήσουμε μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...