Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Καμμένος: «Νέοι εκβιασμοί και νέα μνημόνια»

Για «νέους εκβιασμούς και νέα μνημόνια» κάνει λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της καγκελάριου της Γερμανίας Άγκελας Μέρκελ που δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή».

Ο κ. Καμμένος αφήνει αιχμές κατά της ελληνικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι ο τίτλος της συνέντευξης της κ. Μέρκελ είναι «πειθαρχία» στους εκπροσώπους της τρόικας, τους οποίους χαρακτηρίζει «ύπατους». «Πειθαρχία σε αυτό που οι ύπατοί της, οι εκπρόσωποι της τρόικας στην Ελλάδα, επιβάλλουν στους Έλληνες υπουργούς- εκτελεστές: περαιτέρω μείωση των συντάξεων, μείωση των μισθών και μάλιστα με το νέο όρο “mini jobs” των 350 ευρώ και νέα φορολόγηση στους ελεύθερους επαγγελματίες», προσθέτει ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων η χώρα ζει «στο ίδιο ακριβώς έργο, στο έργο του νέου μνημονίου, των νέων εκβιασμών», ενώ η «ανίσχυρη», όπως τη χαρακτηρίζει, κυβέρνηση «έχει παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας στους ύπατους αρμοστές της τρόικας».

Τέλος, τονίζει ότι είναι η ώρα πλέον να πουν οι Έλληνες «ένα μεγάλο “όχι”, ένα “όχι” για να χτίσουμε μια Ελλάδα που έχει ελπίδα και όχι μια “Νέα Ελλάδα” που διαγράφει τα χρέη των κομμάτων και παραγράφει τα αδικήματα των πολιτικών».

Στη Θεσσαλονίκη αύριο

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο κ. Καμμένος, όπου θα επισκεφθεί στις 12 το μεσημέρι την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, στις 13.00 την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης και στις 14.00 τις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 όπου θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους.

Στις 18.30 θα μιλήσει σε τοπικούς φορείς της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου Θεσσαλονίκης στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.

Στο μεταξύ, σε σημερινή του ανάρτηση σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καμμένος αναφέρεται στην διαμάχη του «με τους κερδοσκόπους» για την υπόθεση των CDS.

«Δίνω μάχη τρία χρόνια για το “στήσιμο” και την εσωτερική πληροφόρηση προς τους κερδοσκόπους της κυβέρνησης ΓΑΠ με τα CDS. Με πολέμησαν με όλα τα μέσα, όχι μόνο οι τότε κυβερνώντες και οι διεθνείς οικονομικοί δολοφόνοι, αλλά και οι σύμμαχοι και συμμαθητές τύπου Σαμαρά», υποστηρίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και λέει ότι απειλείται με οικονομικό πόλεμο, αναφερόμενος στις αγωγές ύψους 15 εκατ. ευρώ εναντίον του, ενώ μιλά για «λάσπη σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο» και «απειλές κατά της οικογένειάς μου».

«Γνώριζαν όλοι οι βουλευτές και δημοσιογράφοι, γνώριζε η Ευρωπαϊκή Ένωση που σήμερα μιλά, και σιώπησαν», προσθέτει ο κ. Καμμένος και καταλήγει: «Η Ελλάδα και οι Έλληνες εξαθλιωθήκαμε. Αυτοί πλουτίζουν, ακόμη και οι δοσίλογοι συνεχίζουν να τους ταΐζουν. Ως πότε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...