Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Καμμένος: Σαμαράς και Βενιζέλος θα κάνουν κόμμα

Σε ένα ενιαίο κόμμα θα συντάξουν τις δυνάμεις τους Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος στις επόμενες εκλογές, εκτιμά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως αυτό θα γίνει προκειμένου Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ να "διαγράψουν τα χρέη των κομμάτων τους και να παραγράψουν τις όποιες ποινικές ευθύνες".

Μιλώντας στο ΑΠΕ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκτίμησε ότι "δεν θα τους βγει το εγχείρημα" ενώ τόνισε ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να δώσει μέχρι τέλους τη μάχη του, με όλους αυτούς που τον μάχονται, "εντός και εκτός πολιτικής".

"Εγώ το κεφάλι μου το έχω παίξει, και δεν έχω να χάσω τίποτε" τονίζει ο κ. Καμμένος. Με άλλες δηλώσεις του , νωρίτερα, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι η σωτηρία της πατρίδας "δεν γίνεται μέσα από τον συνεχή αυτοεξευτελισμό σας στην ποδιά της κ. Μέρκελ, εξαθλιώνοντας τον Ελληνικό λαό".

Όπως υποστήριξε ο κ. Καμμένος, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, "μέχρι στιγμής αποδείξατε ότι σας ενδιαφέρει η σωτηρία της παρτίδας των τραπεζιτών, των εκδοτών και των διαπλεκομένων φίλων σας με τα χρήματα του Ελληνικού λαού που φτωχοποιείται".

Στο μεταξύ για το θέμα της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων και τη συμφωνία με την τρόικα, επανήλθε σήμερα η αρμόδια τομεάρχης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για διαδικασίες "έντιμης αξιολόγησης". "Η δικομματική κυβέρνηση μπορεί να πανηγυρίζει γιατί ήρθε σε συμφωνία με τους εκπρόσωπους των δανειστών για το θέμα της κινητικότητας χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, αλλά χωρίς πρόβλεψη για διαδικασίες έντιμης και ουσιαστικής αξιολόγησης χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία σαν πρόβατα επί σφαγήν" υποστήριξε η κ.Χρυσοβελώνη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...