Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σκανδαλίδης σε Βενιζέλο: Δεν είναι μονόδρομος η συνεργασία μας με τη ΝΔ

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης με τη συγκρότηση της δικομματικής κυβέρνησης. Μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο κ. Σκανδαλίδης επισήμανε ότι η στρατηγική συμφωνία με τη ΝΔ δεν μπορεί μα είναι η μόνη προοπτική για τη χώρα και συμπλήρωσε ότι η σημερινή στελέχωση της κυβέρνησης από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας είναι τρία κλικ δεξιότερα.

Ειδικότερα, ο κ. Σκανδαλίδης επισήμανε μεταξύ άλλων:

• Κατά τη γνώμη μου ο Πρωθυπουργός επέλεξε τη ρήξη στο ζήτημα της ΕΡΤ για να πάει σε εκλογές επειδή δε βγαίνει το πρόγραμμα και ανέκρουσε πρύμνα γιατί δε του βγήκε. Παρά το λάθος του Φώτη Κουβέλη δεν μπορούμε να παραβλέπουμε τη νοοτροπία του Αντώνη Σαμαρά για επιμονή στη λειτουργία μονοκομματικής Κυβέρνησης.

• Με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη γραπτό κείμενο για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας. Οφείλουμε σταθερά να το απαιτήσουμε, να το διαμορφώσουμε άμεσα και να το επικυρώσουμε. Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι συμμετέχοντας στη Κυβέρνηση να προχωρούμε βήμα βήμα και να κρίνουμε κάθε φορά τι ψηφίζουμε ή όχι.

• Νιώθω υποχρέωση απέναντι στη διαδρομή μου και την παράταξη που υπηρετώ να αντισταθώ σε αυτό που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια και κορυφώνεται τον τελευταίο καιρό: Στην απόλυτη παραχάραξη της ιστορίας, της διαδρομής και της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ και στην συνειδητή αμαύρωση της εικόνας του Ανδρέα Παπανδρέου. Καμιά παράταξη που βουλιάζει στην αμνησία και την αμεριμνησία της δεν έχει μέλλον.Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...