Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Παυλόπουλος: Ο Ανδρέας, ο Σημίτης και κυρίως ο Γιώργος Παπανδρέου οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο

Ευθύνη στον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Σημίτη, αλλά κυρίως τον Γιώργο Παπανδρέου καταλόγισε ο Προκόπης Παυλόπουλος για την κατάσταση στη χώρα. Παράλληλα εξέφρασε την αντίθεσή του με τα λεγόμενα του Βύρωνα Πολύδωρα, ενώ σχολίασε το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση προκειμένου να διορθώσει τα τραγικά λάθη του.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε πως «το μεγάλο κακό» συντελέστηκε και στην περίοδο Σημίτη.

«Ας μη ξεχνάμε πως μπήκαμε στην ΟΝΕ την περίοδο εκείνη. Και ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, ιδίως, κυρίως όμως ο Γιώργος Παπανδρέου οδήγησαν τη χώρα στο καταστροφικό μνημόνιο και σε αυτό τον εφιάλτη, τον οποίο βιώνουμε σήμερα», πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος σε δηλώσεις του στο Real Fm.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα τόνισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σύμμαχοι με ένα κόμμα το οποίο εξ ορισμού είναι αντίθετο με την έννοια της δημοκρατίας» και πρόσθεσε ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή ήταν ψήφος διαμαρτυρίας.«Με αυτόν τον κόσμο είμαστε σύμμαχοι με έναν κοινό στόχο αλλά σε καμία περίπτωση με το κόμμα», υπογράμμισε.

Τέλος, σχολιάζοντας τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι «κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ μετέχουν στην κυβέρνηση όχι γιατί δικαιώνεται η πολιτική τους, ούτε γιατί είναι τόσο απαραίτητοι, ώστε να βγούμε έξω από το κάδρο της Τρόικα. Συμβάλλουν για να μπορέσουν να διορθώσουν τα τραγικά λάθη που έκαναν προηγουμένως».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...