Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Επειγόντως μια γιαγιά να τους ξεματιάσει! Και άλλη παραίτηση από το ΠΑΣΟΚ!

Μόλις πριν δύο ημέρες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κούνησε το μαντίλι η κ.Ζωή Καρκούλια και σήμερα λίγο πριν τη μεγάλη μετακόμιση στην Χαριλάου Τρικούπη, τους αποχαιρέτησε ο Βαγγέλης Λόης!!

Με επιστολή του ο κ.Λόης ασκεί έντονη κριτική στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο στο παρελθόν όπως ο ίδιος είπε μεγάλωσε, γέλασε, έκλαψε, συγκρούστηκε, ονειρεύτηκε, λέγοντας πως «η ομάδα που ηγείται του ΠΑΣΟΚ αδιαφόρησε από την φωνή την δικιά μου αλλά και χιλιάδων στελεχών.....Αδιαφορεί για την κοινωνική εξαθλίωση και την έλλειψη ελπίδας στον Λαό....Και αρέσκεται να δημιουργεί μαζί με άλλα κέντρα την Νέα Αριστοκρατία μακριά και απέναντι από τον Λαό!!!»

«Έφτασαν στο σημείο για να μπορούν να υπάρχουν και με το πρόσχημα της Εθνικής σωτηρίας να συνεργαστούν με την χειρότερη δεξιά....Την δεξιά των "Βοριδιδων"!!!!» τονίζει ο κ.Λόης αφήνοντας αιχμές εναντίον του κ.Βενιζέλου και προσθέτει «έρχονται στιγμές που η Αξιοπρέπεια νικάει τον συναισθηματισμό.....»

«Δεν μπορώ να συμπορευτώ με τους "Βορίδιδες" και να συμπράττω μαζί τους και με ότι αμαυρώνει και καταργεί τις μεταρρυθμίσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ και εγγυήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου! Δεν μπορώ να υποταχθώ σε Δεξιές πολιτικές με δικαιολογία τη σωτηρία της Χώρας!Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κατάλυση του κοινωνικού κράτους είναι ο μόνος δρόμος για να υπάρξει η Ελλάδα αύριο! Δεν μπορώ να ταυτιστώ με αυτούς που πιστεύουν ότι καταργώντας όλα τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων θα σωθεί η χώρα! Δεν μπορώ να ταυτιστώ με πολιτικές που θυσιάζουν τις παραγωγικές δυνάμεις και το λαό για τη «σωτηρία» ποιάς χώρας και ποιών ανθρώπων? Αρνούμαι να κοιτάξω τo παιδί μου στα μάτια και να του πω ότι το ΠΑΣΟΚ που εγώ υπηρέτησα είναι αυτό που συνεπικουρώντας τη σκληρή Δεξιά του κ. Σαμαρά γύρισε την Ελλάδα στη 10ετία του 50..!» αναφέρει ο κ.Λόης , χαρακτηρίζοντας «μόρφωμα» το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Κλείνοντας ο κ.Λόης εκφράζει την πεποίθηση πως με κάποιους συντρόφους θα ξαναβρεθεί στο μέλλον και τονίζει πως ο ίδιος δεν θα σταματήσει να παλεύει «για την Επανίδρυση του Σοσιαλιστικού Πατριωτικού Δημοκρατικού χώρου».star.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...