Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Δένδιας: Σπάει το απόστημα της ανομίας

Αποφασισμένος να πατάξει τα φαινόμενα ανομίας εμφανίζεται ο υπουργός προστασίας του πολίτη


«Υπάρχει πλέον ένα ξεκάθαρο μήνυμα που προέρχεται από την κοινωνία, ότι η νομιμότητα πρέπει να επιβάλλεται» είπε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, με αφορμή την χθεσινή πρωινή επιχείρηση της αστυνομίας στους χώρους του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, κατά την οποία συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί.

Μιλώντας στο «Σκάι» πρόσθεσε ότι αργά και σταθερά στον χρόνο ζωής αυτή της κυβέρνησης το «απόστημα της ανομίας σπάει» και γίνεται αντιληπτό ότι οι νόμοι που ψηφίζονται θα εφαρμόζονται σε αυτή την χώρα.

Σημείωσε ότι ο νόμος επιτρέπει πλέον στην ελληνική αστυνομία όταν υπάρχουν υπόνοιες παράνομων πράξεων να μπορούν να επεμβαίνουν, σεβόμενοι το άσυλο ιδεών και όχι αντικειμένων όπως είπε που θα χρησιμοποιούνται για την επόμενη διαδήλωση ώστε να καεί η πόλη.
«Εφαρμόζω τις εντολές του πρωθυπουργού» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Δένδιας και πρόσθεσε: «όπου διαπιστώνονται περιπτώσεις ανομίας απο τις δικαστικές αρχές, η αστυνομία θα επεμβαίνει».

Ανέφερε ακόμη ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πολλές επιχειρήσεις καθώς η πολιτική εντολή είναι η Αθήνα να αντιμετωπίσει συνολικά την παράνομη μετανάστευση, το παρεμπόριο και να αποκαταστήσει την νομιμότητα.

Για τις οκτώ προσαγωγές χθες το βράδυ στους Δελφούς είπε ότι από την προφορική ενημέρωση που είχε από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας πρόκειται για στελέχη που πιθανότατα ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και επιχείρησαν να οργανώσουν τελετή στον ιερό χώρο. Ανέφερε ότι η αστυνομία εμπόδισε αυτή την ενέργεια καθώς δεν είχαν λάβει σχετική άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...