Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Κεδίκογλου: Έμμονη ιδέα του ΣΥΡΙΖΑ η απαξίωση κάθε θετικού αποτελέσματος

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ


Έμμονη ιδέα έχει γίνει στο ΣΥΡΙΖΑ η προσπάθεια απαξίωσης κάθε θετικού αποτελέσματος για την Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο και κάθε θετικής προοπτικής για την χώρα από δω και μπρος.

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση αυτή ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι

-Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί θεωρούν ως πολύ πιθανό πια, ότι η Ελλάδα θα επιτύχει φέτος πρωτογενές πλεόνασμα. Όχι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, που επιμένει να καταστροφολογεί…

-Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί προεξοφλούν πια ότι, η Ελληνική οικονομία θα βγει από την ύφεση την επόμενη χρονιά. Όχι όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ.

-Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί υπογραμμίζουν με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, τη μεγάλη πρόοδο που έχει σημειωθεί τον τελευταίο χρόνο. Όχι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί να την εμποδίσει, να τη σταματήσει και να γυρίσει την Ελλάδα πίσω.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πρωτογενή πλεονάσματα και έξοδος της Ελλάδας από την ύφεση σημαίνουν ότι τελειώνει και η «μνημονιακή» περίοδος για την οικονομία. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό, εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ, που εξακολουθεί να καταστροφολογεί.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου, ο ΣΥΡΙΖΑ «έφτασε στο σημείο χθες να… διαμαρτυρηθεί που η αστυνομία έβαλε τέλος σε παράνομες καταλήψεις του Πολυτεχνείου που διαρκούσαν τριάντα χρόνια! Αυτό που ζητούσε για χρόνια ολόκληρη η κοινωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ το αποδοκίμασε! Όμως, ο ελληνικός λαός κατάλαβε πια το ρόλο του, δεν παρακολουθεί το παραλήρημά του και δεν τον εμπιστεύεται. Αυτό είναι το μόνο που άρχισε να καταλαβαίνει και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό και οξύνει τις επιθέσεις του κάθε μέρα. Χωρίς να πείθει πλέον ούτε καν τους δικούς του» κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Πάλι καλά που υπάρχει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που από έναν δικό του κόσμο γράφει ανακοινώσεις και μας προσφέρει ευχάριστα διαλείμματα από τη μνημονιακή πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...