Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Π. Καμμένος: "Ο Πρωθυπουργός ψεύδεται για μία ακόμη φορά"

Ο Πρωθυπουργός ψεύδεται για μία ακόμη φορά απέναντι στον ελληνικό λαό, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στο προσχέδιο του προϋπολογισμού και τις διαβεβαιώσεις περί μη λήψης νέων μέτρων.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Σαμαρά ότι δεν θα ληφθούν νέα επαχθή μέτρα, με το προσχέδιο ξεκαθαρίζεται ότι η κυβέρνηση προχωρά στη χαριστική βολή κατά των φορολογούμενων, επιφέροντας τον οριστικό θάνατο της αγοράς, της παιδείας, της υγείας και της πρόνοιας.

«Προβλέπονται νέα φορολογικά μέτρα 2,1 δισ. ευρώ, που βαρύνουν μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες, με κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και αύξηση της φορολογίας ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσθέτοντας ότι ο μαύρος, όπως τον χαρακτήρισε, προϋπολογισμός, περιλαμβάνει 3,3 δισ. ευρώ περικοπές πρωτογενών δαπανών, εκ των οποίων 2,2 δισ. ευρώ, είναι περικοπές στις συντάξεις και στις δαπάνες της υγείας, της παιδείας και της εθνικής άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...