Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα περί δηλώσεων Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις

the logo of syriza
the logo of syriza (Photo credit: Wikipedia)
«Ανυπόστατο» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα της Real News, σύμφωνα με το οποίο ο Αλ. Τσίπρας φέρεται να υποστήριξε ότι τα τηλέφωνα του ιδίου και των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται.

«Το δημοσίευμα της Real News δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», ξεκαθάρισε η Κουμουνδούρου, σπεύδοντας παράλληλα να απαντήσει στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν για το θέμα τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όσο και το Γραφείο Τύπου του υπουργού Δημόσιας Τάξης:

«Οφείλουμε, όμως, να συγχαρούμε τον κ. Δένδια και τον κ. Κεδίκογλου για τα αντανακλαστικά που δείχνουν απέναντι σε ανυπόστατα δημοσιεύματα. Δεν ήταν ίδια βέβαια η αντίδραση τους απέναντι σε συγκεκριμένες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, όπου και σφύριζαν αδιάφορα».

«Πάντως, αφού ανοίγει έστω και με αυτόν τον τρόπο το ζήτημα των παρακολουθήσεων, θα έπρεπε, σε μια χώρα μάλιστα όπου έχει ερευνηθεί υπόθεση παρακολούθησης πρώην πρωθυπουργού, να γίνει συζήτηση στη βουλή για το θέμα και να τεθούν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο. Για μια ακόμη φορά, όμως, σε ένα κρίσιμο θέμα εθνικής ασφάλειας και δημοκρατίας, η κυβέρνηση διαλέγει το δρόμο των φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών», καταλήξει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...