Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την προοδευτική διέξοδο από την κρίση


Η αναζήτηση της προοδευτικής διεξόδου από την κρίση ήταν το θέμα συζήτησης στην εκδήλωση που... οργάνωσε η Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.

«Η συζήτηση δεν πρέπει να περιοριστεί μόνο στη δημοσιονομική προσαρμογή, διότι αυτή έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό», είπε στην ομιλία του ο βουλευτής και πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

«Η φυγή της χώρας προς εμπρός είναι μονόδρομος», τόνισε ο Αντώνης Σαουλίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει παρατεταμένη ομφαλοσκόπηση, ούτε και αμέριμνη πορεία σαν να μην συνέβη τίποτε. Τον λόγο πήραν, επίσης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο επιστημονικός διευθυντής του ΙΣΤΑΜΕ, Γιώργος Σιακαντάρης, οι καθηγητές Χαράλαμπος Ανθόπουλος, Νίκος Μαραντζίδης, ο πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Κατσαντώνης, ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Χρόνης Μακρίδης και το μέλος της Γρηγόρης Σαρίδης. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...