Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει και πάλι τη επιλογή της «σουπιάς»

Σε ιδιαίτερα έντονο ύφος σχολίασε το ΠΑΣΟΚ την επίσημη διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύματος περί αναφοράς του Αλέξη Τσίπρα σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να μείνει στη διάψευση, «και πάλι κάνει την επιλογής της “σουπιάς”» και επιδιώκει να «αμαυρώσει» τον δημόσιο βίο.


«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και με κάποια καθυστέρηση, διέψευσε ότι ετέθη σε συνεδρίαση οργάνου του  θέμα παρακολούθησης των τηλεφώνων του κ. Τσίπρα και βουλευτών του», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Αντί όμως να μείνει στην ουσία του θέματος και στην διάψευση κάνει και πάλι την επιλογή της “σουπιάς” που επιδιώκει να αμαυρώσει με το “μελάνι” της αμφιβολίας, το κλίμα του  δημοσίου βίου τη στιγμή που η μάχη κατά των ναζιστών-αντιπάλων της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και του κοινοβουλευτισμού απαιτεί την συσπείρωση του συνταγματικού τόξου», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Χωρίς όμως αίσθηση των θεμελιωδών προτεραιοτήτων, καμία πολιτική δύναμη δεν υπηρετεί το βασικό της σκοπό που είναι η υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...