Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Λυκούδης: Χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση η πρόταση δυσπιστίας

«Δεν υπάρχει πιο απλόχερη χείρα βοηθείας προς την κυβέρνηση από την πρόταση δυσπιστίας που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αν έρθει ανάποδα που δεν θα ρθει, η κυβέρνηση θα έχει εξασφαλίσει τη συσπείρωσή της, την συνοχή της που τόσο ανάγκη έχει και την απρόσκοπτη πορεία της για ένα 6άμηνο για να παράξει και να στηρίξει όποιες πολιτικές αποφασίσει η ίδια σε συνεννόηση με τους δανειστές μας» είπε ο βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης.

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο απόλυτος τακτικισμός, η εξυπηρέτηση συνειδητά της βαθύτατα αντιλαικής στρατηγικής ενός νέου χειρότερου και πιο αμείλικτου δικομματισμού. Το εκβιαστικό ή με εμάς ή με αυτούς είναι η νέα μεγάλη μαύρη τρύπα στην πολιτική ζωή» τόνισε, προσθέτοντας απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ:


«Γιατί δεν θέλετε να κυβερνήσετε. Παιχνίδια εξουσίας παίζετε και μάλιστα τα παίζετε επιδιώκοντας να μην έχετε και κόστος από αυτή την εξέλιξη».

«Εμείς δεν θα πούμε ναι ή όχι στους πρωταγωνιστές του νέου δικομματισμού. Θα δηλώσουμε και θα είμαστε παρόντες ως η άλλη Τρίτη δύναμη της ελπίδας» κατέληξε προαναγγέλλοντας τη στάση της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...