Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Στην… αντεπίθεση ο Μιχάλης Καρχιμάκης


- Σκευωρία και απόπειρα φίμωσης καταγγέλλει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - Κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην παραβίαση μυστικών της πολιτείας – Βρέθηκαν έγγραφα της ΕΥΠ στην οικία του


Την δική του ερμηνεία στις απαγγελθείσες κατηγορίες περί παραβίασης μυστικών της ελληνικής πολιτείας, δίδει ο πρώην βουλευτής και νυν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Ειδικότερα, το «πράσινο» στέλεχος κάνει λόγο για «σκευωρία» και «προσπάθεια φίμωσης».

Η ανακοίνωση του Μ. Καρχιμάκη:

Όλα όσα γράφονται ή λέγονται σε βάρος μου είναι απολύτως αβάσιμα, γιατί είναι αντίθετα προς την αλήθεια.

Υπήρξα και παραμένω ο άνθρωπος και πολιτικός που τολμά να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, επειδή παγίως απέβλεψα στην τήρηση των δημοκρατικών αρχών και κυρίως στο σεβασμό και την διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων.

Οι ευτελείς ψευδολόγοι επιχειρούν ματαιοπονώντας να εξασφαλίσουν άλλοθι για την αμαρτωλή τους συμπεριφορά.

Η εναντίον μου σκευωρία θα καταρρεύσει .

Και όσοι νομίζουν ότι θα μου κλείσουν το στόμα, πλανώνται πλάνην οικτράν...".
Το δραματικό παρασκήνιο…

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των υποκλοπών που είχε συνταράξει την κυβέρνηση Καραμανλή το 2005, καθώς όπως αναφέρει η Realnews ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης καλείται να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου για ηθική αυτουργία στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της πολιτείας.

Μετά τα στοιχεία για τις παρακολουθήσεις των Ευρωπαίων από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι ελληνικές αρχές επανέφεραν το φάκελο της παλιάς, αλλά ανοιχτής, υπόθεσης των τηλεφωνικών υποκλοπών με θύμα και τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, η οποία απετέλεσε μέγα σκάνδαλο και προκάλεσε πολιτικούς κλυδωνισμούς.

Έτσι, μετά από νέες ενέργειες, υπήρξε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο σπίτι και στο γραφείο του πρώην βουλευτή, Μ. Καρχιμάκη. Κατά τη διάρκεια της έρευνας ο δικαστικός λειτουργός ανακάλυψε διαβαθμισμένα έγγραφα με ημερομηνίες, κυρίως από το 2005 έως το 2007. Πρόκειται για έγγραφα που φέρουν “βαθμό ασφαλείας” και φαίνεται να διοχέτευσε στον κ. Καρχιμάκη πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ο εν λόγω υπάλληλος μάλιστα απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή κ. Δ. Φούκα για την κατηγορία της φυσικής αυτουργίας σε παραβίαση μυστικών της πολιτείας. Έτσι στη συνέχεια ο δικαστικός λειτουργός κάλεσε σε απολογία και τον κ. Καρχιμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...