Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ- Κωνσταντοπούλου: «Θα πέσετε...»

Χυδαία χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από στελέχη της κυβέρνησης αποφεύγοντας να αναφερθεί προσωπικά στον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. «Εξυπνάδες, μαύρο χιούμορ και χυδαία επίδειξη πνεύματος που σας εκθέτει».


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για μια έκπτωτη κυβέρνηση, τα στελέχη της οποίας θα πρέπει να ντρέπονται και θα απολογηθούν για αυτό στην ιστορία. «Δεν ασκείται διακυβέρνηση αλλά διαχείριση της δική σας αποσύνθεσης».

Η κ. Κωνσταντοπούλου αφού αναφέρθηκε στην αντισυνταγματικότητα των πολιτικών που ασκεί η συγκυβέρνηση παρέθεσε ενδεικτικά μία σειρά από «πράξεις διαφθοράς και διαπλοκής». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το «συγχωροχάρτι» που δόθηκε στη Siemens, για την ποινική δίωξη του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Αθανασόπουλου, για τη Λίστα Λαγκάρντ καθώς και για τα δώρα στους τραπεζίτες από την κυβέρνηση. Από τα πυρά της κ. Κωνσταντοπούλου δε ξέφυγε ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον οποίον υπήρξε «ασυλία», όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ δήλωσε με σιγουριά ότι θα γίνει εξεταστική για το Μνημόνιο.

Κλείνοντας δήλωσε κατηγορηματικά απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση, «Θα πέσετε».Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...