Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Λάθος η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Η Κ.Ο. της ΝΔ δεν… διασπάται

«Λάθος κίνηση» χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης.

«Η πρόταση δυσπιστίας είναι λάθος κίνηση. Και θα το δείτε αυτό σύντομα» διέτεινε ο υπουργός, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πότε θα γίνει επιτέλους κατανοητό ότι η στιγμή αυτή δεν προσφέρεται για μικροκομματικές σκοπιμότητες; Πότε θα γίνει αντιληπτό ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι για το εθνικό συμφέρον;» διερωτήθηκε ο Δ. Αβραμόπουλος, από το βήμα της Βουλής.


«Από ασήμαντο αγώνα δεν προκύπτει ποτέ μεγάλη δόξα κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση έδωσε το χρόνο τον απαραίτητο χρόνο ώστε οι συνδικαλιστές της δημόσιας τηλεόρασης να επανακαθορίσουν την στάση τους» υπογράμμισε παράλληλα.  ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ είναι συμπαγής και ενωμένη αποφασισμένη να δώσει τη μάχη για μία καλύτερη Ελλάδα. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα μας δεν διασπάται. Παραμένει προσηλωμένη στον αγώνα για την αποκατάσταση των αδικιών» κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...