Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Κουκουλόπουλος: Δεν είμαστε δεκανίκια, ούτε ταυτιζόμαστε με τη ΝΔ

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που έβγαλε πολιτικές ειδήσεις, παραχώρησε ο Πάρις Κουκουλόπουλος στην εφημερίδα “Ελευθερία” της Καλαμάτας.
Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης του κ. Κουκουλόπουλου:
Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε κείμενο από 58 προσωπικότητες -μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας  υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μπένος- για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς με το οποίο απευθύνεται πρόσκληση σε ιδρυτική συνέλευση. Όπως σημειώνουν, παρακολουθούν με ενδιαφέρουν τις κινήσεις που κάνουν ξεχωριστά το ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, θεωρούν, όμως, “ότι αυτές πρέπει να συγκλίνουν και να συναντηθούν στο άμεσο μέλλον”. Ποια είναι η θέση σας;
Η πρωτοφανής κρίση που βιώνουμε 5 χρόνια τώρα έφερε οδυνηρές ανατροπές  στη ζωή μας και όπως είναι φυσικό τεράστιες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα. Αυτό που με τεράστιες θυσίες κρατήθηκε όρθιο είναι ο στρατηγικός στόχος της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης της πατρίδας μας.Με αυτό το δεδομένο δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία οι αυτοεκπληρούμενες προφητείες των πολιτικών δυνάμεων που γιγάντωσε η κρίση όσο μία απλή διαπίστωση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...