Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Σάλος για τον «τσαμπουκά» του Τόμσεν σε Στουρνάρα ότι θα πάρουμε μέτρα με το ζόρι!

Σάλο προκάλεσε η πληροφορία για την εριστική στάση του «τροϊκανού» Τόμσεν και την δήλωση που του αποδίδεται, κατά την τελευταία συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ.  Στουρνάρα, ότι η κυβέρνηση κακώς εμφανίζεται ότι αντιτίθεται στα μέτρα,  γιατί στο τέλος θα εξαναγκασθεί να τα πάρει με το ζόρι!

Όπως είναι φυσικό, η αλαζονική δήλωση που φέρεται να έκανε,  προκάλεσε αγανάκτηση ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όταν κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ και στα πολιτικά γραφεία.

Τελικά, αυτός που εξέφρασε το κλίμα έντονης ενόχλησης ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος  δήλωσε: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αν αληθεύει και δεν διαψευστεί πάραυτα και κατηγορηματικά από τον ίδιο, η δήλωση του κ. Τόμσεν σε στελέχη της ελληνικής διοίκησης “μη λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα τα πάρετε” που λοιδορεί τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και υποκαθιστά την κυβέρνηση απορώ γιατί βρίσκεται ακόμη στη χώρα. Θα έπρεπε να είναι ανεπιθύμητος».

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο κ. Τόμσεν εμφανίζεται να υπερβαίνει τα εσκαμμένα στις συζητήσεις με κυβερνητικά στελέχη. Αλλά στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι  έκανε όντως την συγκεκριμένη δήλωση, θα αποδειχθεί παράλληλα ότι δεν ιδρώνει το αυτί του…
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...