Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Μ.Γλέζος: Διαστρεβλώθηκαν οι απόψεις μου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα-πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα έξω για να πείθει» τονίζει ο Μανώλης Γλέζος στην «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» εξηγώντας ότι διαστρεβλώθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς τάσσεται υπέρ της απλής αναλογικής, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα προωθήσει άμεσα την εφαρμογή της.

Στη συνέντευξή του στην "Κ.Ε" ο Μανώλης Γλέζος χαρακτηρίζει μνημείο διαστρέβλωσης και πολιτικού θράσους την απάντηση Κεδίκογλου στις πρόσφατες δηλώσεις του , υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται με προσφανή στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τονίζει ότι είναι μονόδρομος για το κόμμα να δώσει ελπίδα και διάθεση στην κοινωνία για αγώνα και διαβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα έξω ώστε να πείθει.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτο κόμμα θα προωθήσει την απλή αναλογική ως πάγιο εκλογικό σύστημα και σημειώνει ότι "κανείς εχέφρων πατριώτης δεν θα αρνηθεί τη συνεργασία"προκειμένου να ψηφιστεί η απλή αναλογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...