Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Άδωνις: Κάποιοι επιθυμούν να βυθιστεί η χώρα στο τέλμα

«Χρειάζεται ομόθυμη καταδίκη του περιστατικού, να κινηθεί η αστυνομία όσο μπορεί πιο γρήγορα, για να εντοπίσουμε τους δολοφόνους» τόνισε ο υπουργός


Ηρεμία προς πάσα κατεύθυνση συνέστησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την επομένη της φονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο, που στοίχισε τη ζωή σε δυο ανθρώπους, ενώ ένας τρίτος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

«Χρειάζεται ηρεμία, έχουμε πιεστεί πάρα πολύ αυτά τα χρόνια της κρίσης. Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον των παιδιών μας. Όσοι το έκαναν δεν έχουν στο μυαλό τους το κάλο της πατρίδας» τόνισε, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

«Αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, κάποιοι επιθυμούν να βυθιστεί η χώρα στο τέλμα» υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας.

Σε κανένα κόμμα δεν φυλάσσονται όλα τα τοπικά πολιτικά γραφεία του, είπε εξάλλου ο κ. Γεωργιάδης, κάνοντας έμμεση αναφορά στη ΧΑ, ώστε να μην «σπεκουλάρει» πολιτικά.

«Χρειάζεται ομόθυμη καταδίκη του περιστατικού, να κινηθεί η αστυνομία όσο μπορεί πιο γρήγορα, για να εντοπίσουμε τους δολοφόνους» συμπλήρωσε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...