Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Β. Κεγκέρογλου: Δεν συζητάμε για το ύψος των συντάξεων με την τρόικα


Το ύψος των συντάξεων και τα όρια ηλικίας δεν είναι στο πλαίσιο της συζήτησης με την τρόικα, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του...στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989 ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Για όρια των ομαδικών απολύσεων ο κ. Κεγκέρογλου επανέλαβε ότι το υπουργείο αναμένει τη μελέτη που έχει αναθέσει στο διεθνές γραφείο εργασίας κι όταν αυτή παραδοθεί θα γίνει η συζήτηση για το θέμα.

Ο υφυπουργός επεσήμανε ότι «αυτό που θα δώσει προοπτική στη χώρα δεν είναι η συνέχιση των περιοριστικών μέτρων αλλά η ανάπτυξη», ενώ τόνισε ότι «το μεγάλο πρόβλημα είναι η ανεργία».

«Στόχος μας είναι η οικονομική ανάπτυξη για πραγματικές θέσεις εργασίας. Εάν δεν επιτευχθεί αυτό, τα υπόλοιπα στοιχεία είναι ευάλωτα», υπογράμμισε.

Αναφέρθηκε ακόμη στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τις κάρτες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των ατόμων με ειδικές ανάγκες σημειώνοντας ότι θα δοθεί παράταση από 15 Νοεμβρίου έως το τέλος του χρόνου για τους κατόχους κουπονιών ώστε να μπορούν να κινούνται. Γνωστοποίησε τέλος ότι οι διανομές νέων κουπονιών για το 2014 θα γίνουν στις αρχές Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...