Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Αρχισε το 2ο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ - παρακολουθήστε ζωντανά τις εργασίες


Στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης αναμενόταν να κάνει έναν απολογισμό της πορείας της Δημοκρατικής Αριστεράς από το 1ο Συνέδριο - που έγινε στον ίδιο χώρο - μέχρι και σήμερα, στους λόγους συμμετοχής και αποχώρησης από την κυβέρνηση συνεργασίας αλλά και στη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες κινήσεις που γίνονται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστερά.


Το «παρών» στον «Κεραμεικό» είχε δώσει από το απόγευμα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, όπως επίσης και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί στην έναρξη των εργασιών του 2ου Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Παρούσες είναι επίσης οι ευρωβουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά και Αννυ Ποδηματά. Η τελευταία, προσερχόμενη στον χώρο του συνεδρίου δήλωσε πως στηρίζει την Πρωτοβουλία των 58 για έναν ενιαίο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, προσθέτοντας ότι «πρέπει να στηριχθούν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που συμβαδίζουν με τα καλέσματα της συγκεκριμένης κίνησης».

Το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα εκπροσωπεί ο Χρήστος Αηδόνης.

Το «παρών» έδωσε ο και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...