Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Λοβέρδος: Εκπρόσωποι του «κανενός» και φορείς του «τίποτα» οι «58»

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα στην Κίνηση των "58"


Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα κ. Ανδρέας Λοβέρδος στην Κίνηση των «58», σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης. 


Χωρίς να κατονομάσει την Κίνηση, αλλά υπονοώντας την με σαφήνεια είπε ότι: «Οσοι με εκβιασμούς, με αντιπροσώπους, με ψευδοαντιπροσώπους, με φορείς του "τίποτε", με εκφραστές του "κανενός", προσπαθούν να μας πουν ότι γίναμε περισσότεροι, τους διαφεύγει ότι λείπει ο κόσμος από αυτό. Ο κόσμος θέλει κάτι ειλικρινές που να τον αφορά και που να μην αφορά πώς θα διασώσουμε κάποιους και πόσους ψήφους θα πάρουμε. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτή η ενότητα αφορά τα συμφέροντά του».


Ο κ. Λοβέρδος συνεχίζοντας σημείωσε πως αν ο κόσμος δεν το καταλάβει και καταλάβει «αυτό που θέλουν αυτοί οι αυτόκλητοι ενδιάμεσοι που θέλουν να μιλάμε δια αντιπροσώπου, θα αντιμετωπίσουν αυτοί την οργή του κόσμου στην κάλπη».

Επίσης, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες όσοι βρίσκονται χρόνια στο χώρο της Κεντροαριστεράς και μιλάνε δημόσια προκειμένου, όπως είπε, για να μη υπάρξει πορεία μεσαζόντων, αυτόκλητων εκπροσώπων του «κανενός» και φορέων του «τίποτα».

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε, επίσης, και για τη θέση του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για τη συγκρότηση κεντροαριστερού πόλου. Είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μια από τις δυνάμεις, που η προσπάθεια που γίνεται από πλευράς ΔΗΜΑΡ - Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα το περιλαμβάνει και δεν το αποκλείει, ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχουν θέματα πολιτικής που δεν μπορούν να ξεπεραστούν και αναφέρθηκε στην ψήφιση του προϋπολογισμού.

Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι από το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αυτοπροσδιορισμός.

Σε σχέση με τους πλειστηριασμούς, άσκησε κριτική στον υφυπουργό Οικονομικών κ. Σκορδά, ο οποίος, όπως είπε, άνοιξε το θέμα μόνος του τον Ιούλιο, ενώ η άρση των πλειστηριασμών δεν συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία με την Τρόικα.

Ο κ. Λοβέρδος υπενθύμισε ακόμη ότι το καλοκαίρι είχε καταθέσει σχετική τροπολογία στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...