Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Πάγκαλος: Στηρίζω την Κίνηση των «58» αλλά δεν μπορώ το «Σημιταριό»

Υπέρ της καθόδου των «58» στις ευρωεκλογές


Τη στήριξη του στην Κίνηση των «58» για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.


Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ.Πάγκαλος εξέφρασε ωστόσο κάποιες επιφυλάξεις, τονίζοντας ότι «έχει συρρεύσει όλο το "Σημιταριό" και προσπαθεί να κάνει την κίνηση των 58 σαν να είναι δική του».


Ο κ.Πάγκαλος επεσήμανε  ότι η πρωτοβουλία των «58» θα πρέπει να κατέβει στις ευρωεκλογές και σημείωσε ότι σε αυτήν την περίπτωση θα ήθελε να ψηφίσει τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

«Το υποστηρίζω, όμως. Τι άλλο να πω; Εάν δεν θεωρείτο καπέλωμα η παρουσία μου, όπως κινδύνευε να θεωρηθεί, θα πήγαινα. Αν υπήρχε τρόπος να μην είναι τόσο εμφανής η παρουσία μου, θα πήγαινα. Αλλά, με συγχωρείτε, δεν θεωρώ και τόσο ευχάριστο το γεγονός ότι πήγε εκεί ο κ. Σημίτης. Ο κ. Βενιζέλος πήγε εκεί, διότι είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αυτό εκφράζει την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί και αυτό είναι μια θετική κίνηση. Τι πάει να πει πρώην πρωθυπουργός; Ο κ. Σημίτης μάς οδήγησε στην ήττα και κάλυψε αυτά που συνέβησαν από το 2002 μέχρι την ήττα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος.

«Με τον εκτελωνισμό των παλαιών που αναζητούν με αυτόν τον τρόπο να βρουν μια θέση στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και έχουν το ψώνιο σε μεγάλη ηλικία να μην καταλαβαίνουν ότι η ζωή κάποτε τελειώνει και τα αξιώματα κάποτε έχουν ένα ηλικιακό όριο. Δεν μπορεί, δηλαδή, ο πρωθυπουργός να είναι 80 ετών. Ξέρετε τι ψώνια υπάρχουν; Ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι 90 ετών. Είναι καιρός να περάσουμε σε νέες ηλικίες, διότι έχουμε καταντήσει σαν την κομμουνιστική Κίνα, όπου το Πολιτικό Γραφείο έχει μέσο όρο 75 ετών» υποστήριξε ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία στελεχών της ΔΗΜΑΡ στην εκδήλωση.

«Θα ήταν αστέρια στην Ευρωβουλή αυτοί. Να τους κατεβάσουν στις ευρωεκλογές και να έχουμε την ευκαιρία να τους ψηφίσουμε, διότι δεν θέλω να ξαναψηφίσω τον Αυγερινό ή τον Σημίτη ή τον εαυτό μου. Θέλω να ψηφίσω αυτόν τον Παπαδόπουλο, κάποιον σαν αυτόν και άλλους τέτοιους νέους ανθρώπους, 25άρηδες που δεν τους γνωρίζω και ελπίζω να είναι καλοί» τόνισε ο κ.Πάγκαλος αναφερόμενος στην επιδίωξη των «58» να κατέβουν στις ευρωεκλογές.www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...