Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Τζαμτζής κατά ΣΥΡΙΖΑ: Άτιμο και ξεδιάντροπο να καλούν σε αποστασία

«Ο λαϊκισμός, η υποκρισία και η διγλωσσία είναι σήμα κατατεθέν του ΣΥΡΙΖΑ. Αφήστε τις άτιμες πρακτικές. Εμείς ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε» είπε ο βουλευτής της ΝΔ στρέφοντας τα βέλη του στον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση


«Άτιμη, ξεδιάντροπη και άνανδρη» χαρακτήρισε ο κ. Δάνης Τζαμτζής την πρόσκληση σε «αποστασία» -όπως υποστήριξε- που απηύθυνε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης προς τους βουλευτές της συμπολίτευσης. 


Μιλώντας στην Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του ενιαίου φόρου ακινήτων, ο βουλευτής της ΝΔ είπε «διαβάζω σε εφημερίδες την πρόσκληση σε αποστασία από τον κ. Βούτση. Ακούστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ: είναι άτιμο, ξεδιάντροπο, απαράδεκτο και άνανδρο αυτό που γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ξεκίνησε ο αρχηγός σας και το συνεχίζει ο γραμματέας σας. Ας καλέσει ο κ. Βούτσης τον κ. Λαφαζάνη και τον κ. Μητρόπουλο να έχουν ενιαία φωνή και ας μας αφήσουν εμάς» και πρόσθεσε «ο λαϊκισμός, η υποκρισία και η διγλωσσία είναι σήμα κατατεθέν του ΣΥΡΙΖΑ. Αφήστε τις άτιμες πρακτικές. Εμείς ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε».

Από την αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Θανάσης Πετράκος σχολίασε πως «ο κ. Τζαμτζής προσπαθεί να δικαιολογήσει την θετική του ψήφο στο νομοσχέδιο και να κρύψει ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανέβει στα κάγκελα εναντίον του νόμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...