Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τροπολογία ΚΚΕ για την απαγόρευση της διακοπής ρεύματος

Τροπολογία για την απαγόρευση της διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και την επανασύνδεση της παροχής στις λαϊκές οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν κατέθεσε τη Δευτέρα στη Βουλή το ΚΚΕ.

Ο Περισσός αναφέρει ότι οι κυβερνητικές ανακοινώσεις είναι γενικόλογες, αόριστες, δεν απαντούν στη διάσταση και την κρισιμότητα του προβλήματος.

Η ευχή να εξαντληθούν
όλες οι «ανθρώπινες δυνατότητες» και η μετάθεση της ευθύνης στην εκκλησία, στους δήμους, στην λεγόμενη «κοινωνία των πολιτών» αποτελεί κοροϊδία μέσα στην «απελευθερωμένη αγορά» ηλεκτρικής ενέργειας που ισχύει για όλα τα κράτη - μέλη της ΕΕ προσθέτει το κόμμα.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, εκτιμώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, καταθέτει την ακόλουθη τροπολογία:

«Η ΔΕΗ υποχρεούται να αποκαταστήσει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος σε κατοικίες εργατικών -λαϊκών οικογενειών που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, και ιδιαίτερα στους ανέργους, τις οικογένειες που ζούνε στο όριο η κάτω από το όριο της φτώχειας, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους χρόνια πάσχοντες, τους υπερήλικους, τις πολύτεκνες λαϊκές οικογένειες , τους αυτοαπασχολούμενους που έχουν χρεοκοπήσει η βρίσκονται στα πρόθυρα χρεοκοπίας, στους ξεκληρισμένους φτωχούς αγρότες.

»Απαγορεύεται η διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στις κατοικίες των εργατικών -λαϊκών οικογενειών , όπως αναφέρεται πάρα πάνω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...