Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Εκρηξη Χρυσοχοϊδη για τους χρυσαυγίτες βουλευτές: «Είστε γελοίοι, δειλοί και μαχαιροβγάλτες»

«Μαχαιροβγάλτες, δειλούς κι επικίνδυνους» χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τους χρυσαυγίτες βουλευτές, από το βήμα της Βουλής, καλώντας τους μάλιστα να αποχωρήσουν από την αίθουσα «διότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται άτομα σαν αυτούς». 


Αφορμή για την έκρηξή του, ήταν η τελευταία αποστροφή του λόγου του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό για την κατασκευή τζαμιού «χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός» λέγοντας πως «κάτι τέτοια μυαλά σαν εσάς έφεραν τη χώρα εδώ που βρίσκεται».

Αμέσως μετά από αυτό, πήρε τον λόγο ο υπουργός Μεταφορών για την ομιλία του επί του νομοσχεδίου για την επανεκκίνηση των οδικών έργων, και απάντησε με σκληρή γλώσσα:

«Είστε αμετανότητοι και άθλιοι. Και καλό είναι να αποχωρήσετε το γρηγορότερο από αυτή την αίθουσα. Η θέση σας είναι αλλού. Είστε άμυαλοι, άθλιοι, γελοίοι και επικίνδυνοι. Είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες. Και δεν συζητώ με μαχαιροβγάλτες και δειλούς», είπε ο υπουργός απευθυνόμενος προς τους χρυσαυγίτες βουλευτές, οι οποίοι αποχωρούσαν από την αίθουσα της Βουλής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...