Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας επιδιώκει τη βίαιη καταστροφή της χώρας

«Ο κ. Τσίπρας ξεχνάει όσα έλεγε προεκλογικά ο ίδιος και το κόμμα του για τη δραχμή. Προσπαθεί να κάνει το κόμμα του να ξεχάσει όσα αντίθετα είπε ο ίδιος πρόσφατα στο Τέξας» αναφέρει σε δήλωσή του Σίμος Κεδίκογλου


Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα υποστήριξε την Κυριακή στην ομιλία του ενώπιον των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κατηγορώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «συνεχίζει το γνωστό παραλήρημά του».


«Ξεχνάει όσα έλεγε προεκλογικά ο ίδιος και το κόμμα του για τη δραχμή. Προσπαθεί να κάνει το κόμμα του να ξεχάσει όσα αντίθετα είπε ο ίδιος πρόσφατα στο Τέξας» συνεχίζει ο κ. Κεδίκογλου και σημειώνει: «Αποσιωπά ότι η κυβέρνηση έχει ήδη πετύχει τη μείωση του χρέους και το «κούρεμα» των τόκων, που ο ίδιος υπόσχεται. Αποκρύπτει ότι τα περιθωριακά ευρωπαϊκά κόμματα που τον στηρίζουν, καταψηφίζουν την πρόσθετη βοήθεια προς την Ελλάδα που ο ίδιος διακηρύσσει».

Και καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα θεματικά συνέδρια για την εκπόνηση προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί μέχρι στιγμής αυτά που επαγγέλλεται συνιστούν επιστροφή στα αδιέξοδα και βέβαιη καταστροφή της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...