Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πυρά Βενιζέλου εναντίον γνωστού δημοσιογράφου

Στο στόχαστρο του Ευάγγελου Βενιζέλου μπήκε ο γνωστός δημοσιογράφος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε την σχέση του με την υπόθεση Κοσκωτά και τον χαρακτήρισε "παντελώς άσχετο".


Ο κ. Βενιζέλος δεν κατονόμασε τον δημοσιογράφο, αλλά από όσα είπε ήταν σαφές πως αναφέρεται στον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Ρουμπάτη Ρουμπάτη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του μέσω της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ.


Συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος σε μια αποστροφή της ομιλίας του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είπε:

"Προχθές σε ένα τηλεοπτικό σταθμό ένας παλιός δημοσιογράφος ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το προσκήνιο της δημοσιογραφίας λόγω της υπόθεσης Κοσκωτά, λέει: «Ο κ. Βενιζέλος ως Υπουργός Οικονομικών πήγε να το παίξει σκληρά με την τρόικα και κατέστρεψε τη χώρα». Προφανώς είναι παντελώς άσχετος. Δεν θυμάται.

Ναι, έχω διαπραγματευτεί σκληρά ως Υπουργός Οικονομικών και έφυγε από το γραφείο μου ένα βράδυ υπό  πολύ άσχημες συνθήκες η τρόικα, γιατί δεν καταλάβαινε αυτό που δεν καταλαβαίνουν και τώρα κάποιοι. Δεν το καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να ζητάς δημοσιονομικά μέτρα ή άλλα μέτρα, που υπονομεύουν την ανάπτυξη, που βαθαίνουν την ύφεση, που κλονίζουν την κοινωνική συνοχή. Και αυτό έγινε πράγματι στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2011".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...