Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Διαμαντοπούλου: Να διαλυθούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Για να μετεξελιχθεί σε κόμμα η «Κίνηση των 58»


Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ πρέπει να διαλυθούν για να  μετεξελιχθεί σε κόμμα η «Κίνηση των 58»

Τα παραπάνω ανέφερε σήμερα η Άννα Διαμαντοπούλου, εκφράζοντας την άποψή της ότι οι πολίτες ζητούν ένα νέο πολιτικό φορέα «που θα μιλήσει καθαρά για το πρόβλημα της χώρας και θα παρουσιάσει μια αξιόπιστη πρόταση για την ανόρθωσή της».


Σε δηλώσεις της στο Real.gr η κ. Διαμαντοπούλου ζήτησε τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, υποστηρίζοντας ότι το νέο «δεν μπορεί να προκύψει σε καμία περίπτωση από το απλό άθροισμα των παλιών και φθαρμένων δομών».

Αναφερόμενη στην «Κίνηση των 58», η κ. Διαμαντοπούλου είπε πώς, λαμβάνοντας υπόψη την  πραγματική «ανάγκη» των πολιτών, το εγχείρημα πρέπει να μετεξελιχθεί, «θέτοντας με καθαρό τρόπο το διακύβευμα του νέου κόμματος προς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ», ενώ τόνισε ότι επ΄ αυτού πρέπει να κληθούν να τοποθετηθούν όλοι και κυρίως βεβαίως οι δύο αρχηγοί των κομμάτων.

Σύμφωνα με την πρώην υπουργό, ο νέος πόλος που θα δημιουργηθεί πρέπει από την αρχή να έχει χαρακτηριστικά αυτονομίας και να μην θεωρηθεί κυβερνητικό συμπλήρωμα είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά, ενώ τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει ευκαιριοθηρικό μόρφωμα μιας εκλογικής αναμέτρησης.

 «Το νέο που όλοι περιμένουμε δεν είναι το "ξύπνημα του μαρμαρωμένου βασιλιά", ούτε η έλευση του μεσσία, είναι η συλλογική κατανόηση και απόφαση για δράση εκείνων των ανθρώπων που έμαθαν από τα λάθη τους και που πάνω απ΄ όλα έκριναν αυστηρά τον εαυτό τους», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...