Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σαμαράς: Ανεύθυνοι όσοι μιλούν για εκλογές – Δεν ασχολούμαι με όσους είναι στο σκοτάδ

Διατεθειμένος να κλείσει κάθε είδους «στόμα» που κάνει λόγο για εκλογές και διακινεί «σενάρια πολιτικής ανωμαλίας», φαίνεται ο Αντώνης Σαμαράς. 

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής, αποκλείει το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο και Αντώνης Σαμαράς, αλλά ακόμη και την περίπτωση περί σχηματισμού άλλης κυβέρνησης τονίζοντας: «Δεν ασχολούμαι με όποιους κινούνται, ενδεχομένως, στα σκοτάδια».
Μάλιστα, κάνει ξεκάθαρη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον «επιτομή του λαίκισμού και της ανευθυνότητας», αλλά μιλά και για ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τον ελληνικό λαό.

Ξεκαθαρίζει η απόφαση για την περαιτέρω μείωση του χρέους θα πρέπει να ληφθεί από τους εταίρους την άνοιξη, ενώ αφήνει αιχμές για διαφορές στο εσωτερικό της Τρόικας, αλλά και αφήνει να εννοηθεί πως δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο.

Τέλος, δηλώνει πως φτωχοί και αδύναμοι θα προστατευθούν από τους πλειστηριασμούς, μετά μάλιστα και την παραδοχή για υπεροφολόφηση του ελληνικού λαού, ενώ εκτιμά ότι θα υπάρξει πολύ σύντομα συμφωνία με την Τρόικα για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα περιορίζοντας στις απόλυτα χρήσιμες και λειτουργικές μονάδες και στο απαραίτητο προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...