Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Σαμαράς σε Τσίπρα: Εχετε ιδεοληψίες, δεν παράγετε πολιτική, παράγετε φανατισμό

Δριμεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Ανώνης Σαμαράς.


Στην αρχή της τοποθέτησής του παρέθεσε τις ανατροπές που όπως είπε έκανε η κυβέρνησή του τονίζοντας ότι η χώρα κερδίζει όχι μόνο τη μάχη της  εξυγίανσης αλλά και της ανταγωνιστικοτητα καθώς και ότι πραγματοποιήθηκαν οι περσινοί στόχοι του προϋπολογισμού. «Πήγαμε καλύτερα στις δαπάνες, στα έσοδα, στην ύφεση, στην πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλα  είχαμε υπέρβαση στο στόχο της ανεργίας, σταθεροποιηθηκε στο 27% και υπάρχουν ενδείξεις ότι από την επόμενη χρονιά θα αρχίσει να αποκλιμακώνεται», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως όλα αυτά είναι σημαντικά γιατί ως τώρα τα αποτελέσματα του προυπολογισμού ήταν πάντα χειρότερα από τις προβλέψεις.


Παράλληλα, συνεχίζοντας να παραθέτει τις ανατροπές της διακυβέρνησής του τόνισε ότι το 2013 «ελέγξαμε την κατάσταση, ανεβάσαμε την αξιοπιστία της Ελλάδα», καθώς και ότι οι εταίροι της χώρας λένε  ότι η Ελλάδα κατάφερε να πετύχει στόχους που λίγοι θα κατάφερναν.Τελευταία ανατροπή , ανέφερε πως είναι η στροφή στην ανάκαμψη.«Ολοι προεξοφλούν ότι το 2014 θα είναι έτος ανάκαμψης. Και αυτό δεν θα γίνει με ελλείμματα», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως όλα αυτά είναι συνολική επιτυχία της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτλείου.

«Αυτά δεν τα περίμενε κανείς. Και τα κάναμε μόνοι μας. Εσείς πάτε να λύσετε το πρόβλημα με το κατοχικό δάνειο με τους συντρόφους σας του Die Linke που δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για το κατοχικό δάνειο και τη μείωση του ελλείμματος», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Κοροϊδεύετε μόνο τους άλλους ή τα πιστεύετε. Αν τα πιστεύετε δεν είναι μόνο ψέμμα έχετε πολιτικές παραισθήσεις.Την λέξη ανάπτυξη δεν τη γνωρίζει η αντιπολίτευση. Την έχει στρεβλά στο μυαλό της», πρόσθεσε ο Αντώνης Σαμαράς,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...