Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Καυγάς στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντοπούλου- Κυριαζίδη

Ο Κυριαζίδης έκανε λόγο για ανεπίτρεπτες ακραίες συμπεριφορές στις εκδηλώσεις για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και επέκρινε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ...


Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κύρωση της σύμβασης του ΟΗΕ κατά των βασανιστηρίων και άλλων μορφών σκληρής ή ταπεινωτικής μεταχείρισης.


Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιτέθηκε φραστικά στο βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, κατηγορώντας τον ότι, με τη βουλευτική του ιδιότητα, καλύπτει παραβατικές συμπεριφορές αστυνομικών.

Νωρίτερα, ο κ. Κυριαζίδης έκανε λόγο για ανεπίτρεπτες ακραίες συμπεριφορές στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και επέκρινε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της κ. Κωνσταντοπούλου, ότι προστατεύουν τέτοιες πράξεις.

Η κ. Κωνσταντοπούλου αντέτεινε ότι η δική της ασφάλεια κινδυνεύει περισσότερο από αστυνομικούς και αυτό έχει αποδειχθεί και ιατρικά, όπως είπε, με αποτέλεσμα κάποιοι βουλευτές να αντιδράσουν με ειρωνικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...