Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ν. Νικολόπουλος: «Άλλο να θεραπεύεις τον ασθενή και άλλο να τον σκοτώνεις»

Την Κυριακή το βράδυ βρέθηκε ο Γ.Γ. του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος σε συνάντηση φίλων και στελεχών στο Γαλάτσι όπου μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του τόνισε:


«Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες είμαστε της άποψης πως μεταξύ των «διαθέσιμων» υπάρχουν πολλοί, ικανοί και καλοί υπάλληλοι, που θα ήσαν εξαιρετικά χρήσιμοι στο κράτος.

Η οριζόντια και αδιάκριτη αντιμετώπιση κι αυτού του θέματος -όπως και όλων των άλλων- από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προφανώς και είναι άδικη και ανέντιμη σε πολλές περιπτώσεις.

Από την άλλη όμως δεν γίνεται να μην σταθούμε και στην απαισιοδοξία που επικρατεί στον ιδιωτικό τομέα. Η ανασφάλεια χτυπάει… κόκκινο και εάν επαληθευτούν τα στοιχεία της ΕΣΕΕ, άλλοι 150.000 άνθρωποι, μόνο από τον χώρο του εμπορίου, μπορεί να έχουν χάσει την εργασία τους στο β’ εξάμηνο του 2013.

Στα χρόνια των μνημονιακών παγετώνων εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν στον ιδιωτικό τομέα, που δεν έχει να κάνει με τα ελλείμματα και τα χρέη, αλλά και χιλιάδες επιχειρηματίες βρέθηκαν στην δεινή θέση να χρωστάνε σε δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, προμηθευτές χωρίς να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πάγιες υποχρεώσεις τους πολύ δε μάλλον στην «φοροθύελλα» που έχει επιβάλει η κυβέρνηση.

Οι περισσότεροι, μάλιστα, απολύτως «υγιείς» και νοικοκυρεμένοι μέχρι να ξεκινήσει ο μεγάλος κατήφορος…

Αρνούμαστε -και θα αρνούμαστε μέχρι τέλους κάθε λογική «κοινωνικού αυτοματισμού». Και ξέρουμε πως η επιστροφή της Ελλάδος στην ανάπτυξη, χρειάζεται τόσο τον δημόσιο, όσο και τον ιδιωτικό τομέα. Και αυτή την λογική θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε μέχρι τέλους.

Άλλο να θεραπεύεις τον ασθενή και άλλο να τον σκοτώνεις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...