Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

O Κουίκ στον Βενιζέλο για τη στέγαση των γραφείων της Ελληνικής προεδρίας στα πρώην γραφεία του ΙΣΤΑΜΕ


Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:


«Κατατέθηκε στη Βουλή η απάντηση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Υπουργού Εξωτερικών και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Ερώτηση που του είχα καταθέσει την περασμένη Τρίτη, για την εγκατάσταση των γραφείων της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. στα πρώην γραφεία του ΙΣΤΑΜΕ.


Το γεγονός ότι αποκαλεί το περιεχόμενο της Ερώτησής μου ως «μνημείο κοινοβουλευτικής ανευθυνότητας και πολιτικής κακοήθειας», συνιστά για μένα ένα ακόμα εύσημο στα 45 χρόνια της δημοσιογραφικής μου καριέρας και στον πολύ όψιμο χρόνο της πολιτικής μου προσπάθειας για την απελευθέρωση της κατεχόμενης πατρίδας μου.

Και αυτό διότι οι συγκεκριμένες «φιλοφρονήσεις», προέρχονται από ένα κόμμα το οποίο είναι συνυφασμένο με υποθέσεις διαφθοράς, διασπάθισης και οικειοποίησης δημοσίου χρήματος από πληθώρα μεγαλοστελεχών του και όχι μόνο, ένα κόμμα συνυφασμένο με υποθέσεις δωροδοκιών, διαπλοκών και παράδοσης της Ελλάδας σε πολιτικοοικονομικές περιπέτειες, με αποκορύφωμα τα μνημόνια, τους δανειστές, την τρόικα, την εισβολή - ελέω ΓΑΠ - του ΔΝΤ στον ευρωχώρο και όλα όσα δραματικά ακολούθησαν για τον ελληνικό λαό με τη μετέπειτα συμμετοχή και συνευθύνη της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και της ΔΗΜΑΡ.

Αντί άλλης απαντήσεως, δίνω στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της νέας Ερώτησης που θα καταθέσω αύριο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αναμένοντας απαντήσεις ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, όχι γενικού περιεχομένου, αλλά ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ για να μην μένουν εκκρεμότητες και παραλείψεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...