Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Τσίπρας αντιγράφει τον Παπανδρέου για τις πρόωρες εκλογές

«Η τρόικα αντέδρασε στην κατάργηση του 25ευρου» ανέφερε ο υπουργός Υγείας 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον ότι αντιγράφει τον Γιώργο Παπανδρέου στο θέμα των πρόωρων εκλογών.


Υπενθυμίζεται ότι ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου είχε δηλώσει επί κυβέρνησης Καραμανλή ότι αν οι προεδρικές εκλογές γίνουν πριν από τις εθνικές δεν θα ψηφίσει την επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια, αλλά θα προτείνει την επανεκλογή του μετά τη νίκη του στις εκλογές.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

«Δεν γίνονται εκλογές, όποτε αλλάζουν οι δημοσκοπήσεις. Αν ήταν έτσι τότε, θα είχαμε κυβερνήσεις δύο και τριών μηνών. Οι κυβερνήσεις εκλέγονται για τέσσερα χρόνια» πρόσθεσε σκωπτικά ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος εξάλλου, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, o υπουργός σημείωσε ότι θα μπορούσε να στηρίξει υποψήφιο της Αριστεράς για τη θέση για το καλό της χώρας: «Δεν μπορούμε να απαιτούμε ο Πρόεδρος να προέρχεται από τον ιδεολογικό μας χώρο. Μπορώ να στηρίξω υποψήφιο από την Αριστερά, αρκεί να γλιτώσει η χώρα από περιπέτεια που μόνο κακό θα κάνει στη χώρα και το λαό.»

Όσον αφορά τη μεταρρύθμιση στο χώρο της Υγείας, ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι η μεταρρύθμιση προχωράει κανονικά. Σε ερώτηση σχετικά με την κατάργηση του 25ευρου όμως, ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε «ότι η τρόικα αντέδρασε, διότι αυτό το οποίο επιλέξαμε είναι αύξηση φόρου, ενώ αυτό που ζήταγε η τρόικα ήταν διαρθρωτικά μέτρα στην Υγεία».

Στο μεταξύ, την επιλογή από τη ΝΔ προσώπου από το χώρο της Αριστεράς για την Προεδρία της Δημοκρατίας ώστε να αποφευχθούν πρόωρες εθνικές εκλογές πρότεινε μέσω του ΣΚΑΙ ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Καράμπελας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...