Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Β. Οικονόμου: Ο Φ. Κουβέλης οφείλει να διασφαλίσει τη δημοκρατική λειτουργία της ΔΗΜΑΡ

Δυσαρέσκεια εκφράζει ο Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Β. Οικονόμου, με αφορμή το δελτίο Τύπου που στάλθηκε από τη ΔΗΜΑΡ αναφορικά με την συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης.


Ο Β. Οικονόμου απευθύνεται στον Φ. Κουβέλη τονίζοντας ότι «οφείλει να διασφαλίσει σε όλα τα επίπεδα την τήρηση των κανόνων δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος και να ελέγξει όλους όσους μιλούν εξ ονόματός του και για όσα λένε και κυρίως για τις προθέσεις τους».

Στην δήλωσή του επισημαίνει ακόμη:

«1) Η προσπάθεια κάποιων στη ΔΗΜΑΡ να αυτοπροβληθούν και να εμφανίζουν τη προσωπική τους θέση ως τη μόνη θέση του κόμματος αφαιρώντας οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση, σκέψη και τοποθέτηση δεν αρμόζει στις παραδόσεις της Ανανεωτικής Αριστεράς που οι ίδιοι θεωρούν ότι εκπροσωπούν,

2) Η δημιουργία του Τρίτου Πόλου και η προώθηση των ιδεών του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού δεν μπορεί να προκύψει με αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς.

3) Το κλίμα που αναπτύσσεται εντός της Δημοκρατικής Αριστεράς απομακρύνει δυστυχώς ικανά στελέχη από το κόμμα, αποξενώνει και περιχαρακώνει το κόμμα

4) Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν δεν θα μπορέσουν να φιμώσουν ή να εξοβελίσουν τις αντίθετες προσεγγίσεις και απόψεις που αναπτύσσονται σε κάθε πραγματικά δημοκρατικό και προοδευτικό πολιτικό σχηματισμό».

newsroom naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...