Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Δεν μ'ενδιαφέρει αν είναι άθεος αλλά αν έχει κολλήσει κάνα ένσημο

Ο «μαγικός» αριθμός απολύσεων για το 2015 είναι το… 15.000!

 
Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Σκάι FM, o στόχος των 15.000 απολύσεων στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2014 θα επιτευχθεί αλλά θα οι απολύσεις θα συνοδευτούν από ισάριθμες απολύσεις.
 
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε ότι η διαθεσιμότητα πραγματοποιείται πάντα σε συνεργασία με το συναρμόδιο υπουργείο και πρόσθεσε ότι «ήδη έχει ξεκινήσει η αξιολόγηση στους συγκοινωνιακούς φορείς και θα έχουμε αποτελέσματα σε 2 μήνες».
 
«Το Δημόσιο δεν γίνεται καλύτερο μόνο υπό το πρίσμα του πόσοι θα φύγουν. Είναι πιο σύνθετο το θέμα. Βάζουμε στην ατζέντα ουσιαστικά ζητήματα για την αναδιάρθρωση του Δημοσίου που δεν έχει θίξει η τρόικα, όχι να περιορίζουμε τη συζήτηση στο πόσοι θα φύγουν» σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.
 
Για ΣτΕ: «Υπαρχει διαρροή δεν υπάρχει ακόμη απόφαση»
 
Όσον αφορά την απόφαση του ΣτΕ με την οποία κηρύσσονται αντισυνταγματικές οι περικοπές για όλους τους ένστολους, ανέφερε ότι υπάρχει διαρροή δεν υπάρχει ακόμη απόφαση και ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν σχολιάζουμε αυτές τις αποφάσεις.
 
«Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης πρέπει να γίνονται σεβαστές, όπως και αποφάσεις για προσφυγές που οι εργαζόμενοι δεν έχουν δικαιωθεί» παρατήρησε και πρόσθεσε: «Έχει τελειώσει η εποχή των οριζόντιων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, αυτό το λέμε με απόλυτη σαφήνεια».
 
Για Τσίπρα: «Με ενδιαφέρει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο, όχι αν είναι άθεος»
 
Αναφερόμενος εξάλλου στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, έκανε λόγο για ακραία πόλωση.
 
«Είναι οι κακοί μνημονιακοί  και οι καλοί αντιμνημονιακοί που θα επαναφέρουν την Ελλάδα στην ευημερία με επιδόματα και υψηλούς δανεισμούς. Δεν λένε πού θα βρουν τα λεφτά για να χρηματοδοτήσουν αυτό το θαυμάσιο όραμα. Δεν αντέχει στη λογική η σκέψη ότι θα σκίσουμε μνημόνια, θα πιάσουμε την Ευρώπη από το λαιμό» δήλωσε σκωπτικά.
 
Τέλος, σχολιάζονταςσχετική ανακοίνωση της ΝΔ για τα θρησκευτικά «πιστεύω» του Αλέξη Τσίπρα δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει αν ο Τσίπρας είναι άθεος, με ενδιαφέρει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο» δήλωσε, σχολιάζοντας σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...