Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Κωνσταντοπούλου για Νεράτζη: «Είστε πρόεδρος Συγκάλυψης και Αδιαφάνειας»

Συγκρούση μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Αναστάσιου και της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου


Με ένταση και σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Αναστάσιου Νεράτζη και της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου διεξάγεται η ακρόαση του κ. Στέλιου Στασινόπουλου ο οποίος ενημερώνει για την πορεία των ερευνών της λίστας Λαγκάρντ.


Η τακτική που ακολουθεί ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ, αποφεύγοντας να απαντά στην πλειοψηφία των ερωτημάτων λέγοντας ότι δεν είναι δικής του αρμοδιότητας ή πως κωλύεται από το φορολογικό απόρρητο, έχει εξοργίσει την αντιπολίτευση με την κυρία Κωνσταντοπούλου να τον διακόπτει συνεχώς και σε έντονο ύφος να τον καλεί να δώνει επαρκείς απαντήσεις και να «μην παραπληροφορεί σκόπιμα την επιτροπή».

Από την άλλη πλευρά ο κ. Νεράτζης αντί να κρατήσει ίσες αποστάσεις, απευθύνεται μόνο στην βουλευτής λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σταματήστε επιτέλους. Δεν έχετε λίγη ντροπή; Λίγη τσίπα;  Κρίμα την αγωγή που πήρατε από το σπίτι σας. Σε κάθε συνεδρίαση ασχολούμαστε με εσάς».

«Είστε πρόεδρος Συγκάλυψης και Αδιαφάνειας. Είστε παντελώς εκτεθειμένος και θα πρέπει να ντρέπεστε», απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...