Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κόντρα Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ και για το ταξίδι του Τσίπρα!

Ούτε ένα... ταξίδι δεν μπορεί να πάει ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς να ξεσπάσει μία αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση !


Αφορμή για τη νέα κόντρα ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, και τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ολλανδία και οι επαφές που θα έχει εκεί, στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Κομισιόν.


“Ο κ. Τσίπρας, αποκαλύπτοντας έναν-έναν τους περιθωριακούς του συμμάχους στην Ευρώπη, πηγαίνει αύριο στην Ολλανδία, για εκδήλωση του ευρωσκεπτικιστικού, Μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού, σοσιαλιστικού κόμματος. Οι περιθωριακοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα είναι γνωστοί. Ανάμεσά τους, ακόμα και κόμματα της αιματοβαμμένης κατεχόμενης Κύπρου”, σχολίασε ο Σίμος Κεδίκογλου.

“Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι Ολλανδοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα, καταψήφισαν στην Ολλανδική Βουλή την χρηματοδότηση της Ελλάδας, με χαρακτηριστικότερο επιχείρημα ότι “σε μια χώρα που είναι βυθισμένη στο χρέος δεν της δίνεις μια νέα πιστωτική κάρτα”. Πώς, λοιπόν, ονειρεύεται την Ελλάδα ο κ. Τσίπρας; Εκτός Ευρώπης, απομονωμένη, με συμμάχους μόνον ακραίους και περιθωριακούς;”, διερωτήθηκε ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας: “Οφείλει να αποκαλύψει ο κ. Τσίπρας τους συμμάχους του. Και αν δεν το κάνει θα το κάνουμε εμείς. Για να γνωρίζουν οι Έλληνες με ποιους ταυτίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιες είναι οι θέσεις που πρεσβεύουν”.

Απαντώντας στα επικριτικά σχόλια του Σίμου Κεδίκογλου, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής:

“Οι καθόλου περιθωριακοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με δεκάδες άλλα κόμματα στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύουν τις δυνάμεις της ελπίδας και της ρήξης με τα μνημόνια της λιτότητας. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση που οι διεθνείς της επαφές περιορίζονται στις χειραψίες και στα χαμόγελα στους φωτογραφικούς φακούς με όσους διαλύουν την Ευρώπη”.

Στην ανακοίνωση αυτή αντέδρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας: “Ο κ.Τσίπρας “συμμαχεί και με το διάολο” προκειμένου να βλάψει τη χώρα. Συμμαχεί με όσους καταψηφίζουν τη χρηματοδότηση στην Ελλάδα, ακόμα και με “κόμματα” της αιματοβαμμένης κατεχόμενης Κύπρου μας. Οι Έλληνες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους”

news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...