Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Θεοχαρόπουλος: Αυτόνομα, με τις συμμαχίες της, στις ευρωεκλογές η ΔΗΜΑΡ

“Η χώρα δεν χρειάζεται συνεχώς εκλογές, όμως η πολιτική που ακολουθείται αυτή τη στιγμή από τη δικομματική κυβέρνηση είναι πιθανό να οδηγήσει στη διενέργεια εκλογών”, δήλωσε ο νέος γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στο περιθώριο της συνεδρίασης του περιφερειακού γραφείου Κεντρικής Μακεδονίας του κόμματος.


“Δεν αποκλείουμε ακόμα και βουλευτικές εκλογές να χρειαστεί να γίνουν μέσα στο 2014. Ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές, χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, όμως αν συνεχιστεί αυτή η αδιέξοδη δογματική πολιτική λιτότητας μπορεί να έχει τέτοια αποτελέσματα”, είπε και σημείωσε πως η ΔΗΜΑΡ είναι σε συνεχή εγρήγορση και για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε ότι αφορά στις ευρωεκλογές τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ “θα κατέβει αυτόνομα με τις συμμαχίες που θα δημιουργήσει”, στο πλαίσιο της προώθησης του μεταρρυθμιστικού πόλου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, και υπογράμμισε: “Στοχεύουμε στη δημιουργία ευρύτερων προοδευτικών συμπαρατάξεων, έτσι ώστε να έχουμε αλλαγή πολιτικής σε προοδευτική κατεύθυνση”.

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν διεργασίες και οι οργανώσεις του κόμματος θα κάνουν τις προτάσεις τους. Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται να είναι έτοιμη η ΔΗΜΑΡ να πάρει τις αποφάσεις για τις παρατάξεις ή τα πρόσωπα που θα στηρίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...