Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σαμαράς: Τα δύσκολα είναι πίσω μας


Ο πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν ενδείξεις για ανάπτυξη το 2014 μετά από έξι χρόνια ύφεσης και τόνισε πως «διαψεύσαμε όλες τις Κασσάνδρες» - «Θα επιστραφεί στην κοινωνία το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος», τόνισε 

«Έχουμε πολύ δρόμο, τα δύσκολα, όμως, είναι πίσω μας». Αυτό δήλωσε, μεταξύ, άλλων, στην ομιλία του σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός, ακόμη, είπε ότι υπάρχουν ενδείξεις για ανάπτυξη το 2014 μετά από έξι χρόνια ύφεσης και τόνισε πως «διαψεύσαμε όλες τις Κασσάνδρες» και «αλλάξαμε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό».

Όπως, μάλιστα, είπε «θα επιστραφεί στην κοινωνία το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος» με σκοπό την ανακούφιση των ασθενέστερων.

«Με θυσίες κάναμε τη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή στον κόσμο», τόνισε, επίσης, ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας παράλληλα πως προχωράμε με στόχο το τέλος των Μνημονίων.

«Υπάρχουν δυνάμεις που ποντάρουν στην αποτυχία μας μέσα στην Ελλάδα», σχολίασε ο κ. Σαμαράς, υπογραμμίζοντας πως «κάναμε το δικό μας μερίδιο, περιμένουμε και από τους άλλους το ίδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...