Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Νεολαία ΠΑΣΟΚ κατά Σαμαρά: «Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού μας προκαλούν αισθήματα θυμηδίας»

«Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν για δύο χρόνια ένα ψευδεπίγραφο αντιμνημονιακό κίνημα» αναφέρει σε - μια ιδιαίτερα σκληρή - ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ με αφορμή δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Στρασβούργο.


Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Η δήλωση Σαμαρά:" Μακάρι να είχα και εγώ τέτοια αντιπολίτευση (σαν αυτή που έκανε η ΝΔ το 2009-11)", μας προκαλεί αισθήματα θυμηδίας.

»ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δημιούργησαν από κοινού το ψευδεπίγραφο αντιμνημονιακό κίνημα, κινήθηκαν χέρι για δυο χρόνια και αποτέλεσαν τις διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

»Αυτό της δραχμής. Ποιος ξεχνάει την ανεύθυνη αντιπολίτευση 2009-2011, στην οποία ο κ. Σαμαράς έκοβε και ο κ. Τσίπρας έραβε;

»Σήμερα, μιλάνε όλοι εκ του ασφαλούς. Ο κ. Σαμαράς, μετά την οβιδιακή μεταμόρφωση, ως ευρωπαϊστής πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας, μόλις χθες είπε ότι δεν θα ανεχθεί νέα μνημόνια.

»Αυτά που τώρα ισχύουν μάλλον θα τα αποδεχτεί σιωπηρά. Δυστυχώς, οι πρωταγωνιστές αυτού του παραλογισμού δεν έχουν καταλάβει ότι στην Ελλάδα του μέλλοντος δεν χωρούν υποκρισίες και τακτικισμοί. Στην Ελλάδα του μέλλοντος δεν χωράνε παλιά υλικά και παλαιοκομματικές λογικές».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...